Uw dagelijkse praktijk zonder cursusadministratie software

performanceHeeft u de vaardigheden van uw medewerkers op elk moment inzichtelijk? Of verzamelt u deze cruciale informatie dagelijks uit een grote verzameling van spreadsheets
en documenten?

Bent u in staat om de opleidingen voor uw organisatie efficiënt in te plannen? Of komt u om in een wildgroei aan documenten, brieven en opleidingscorrespondentie?

Kunt u cursusuitnodigingen en certificaten met één druk op de knop versturen? Of bent u uren kwijt om persoonsgegevens en opleidingsgegevens te combineren en brieven op te stellen? Dan is software voor cursusadministratie van L&M Software de oplossing voor u.

Onze ervaring met cursusadministratie software

Cursusadministratie en opleidingsmanagement zijn niet eenvoudig. Door twintig jaar praktijkervaring weten wij dat het veel vraagt van een organisatie om opleidingsinformatie voor tientallen, honderden of duizenden medewerkers actueel te houden. Zeker als voor statische hulpmiddelen zoals Excel of Word is gekozen wordt effectieve en proactieve ondersteuning van het opleidingsproces lastig. Wij raden onze klanten aan om te kiezen voor een digitale leeromgeving, waarin persoonsgegevens, cursusgegevens en vaardigheidsgegevens efficiënt worden gecombineerd. L&M Software bv is specialist in software voor cursusadministratie en biedt uw trainingsafdeling de perfecte oplossing voor hun dagelijkse basishandelingen: Edumanager.

De oplossing

Edumanager is online software voor cursusadministratie en vormt het administratieve hart van uw opleidingsproces en automatiseert alle handmatige, administratieve taken. U kunt uw losse L&M Edumanager platformspreadsheets en documenten vaarwel zeggen, gebruik maken van standaard rapportages en een online leerportaal.

Edumanager zorgt dat u opleidingen kan plannen, aanbieden, uitvoeren, en evalueren. Ook ondersteunt Edumanager een volledig geautomatiseerd correspondentieproces voor medewerkers, managers en deelnemers, zodat u alle betrokkenen tijdig en accuraat informeert.

Edumanager biedt professionele, digitale opleidingsprofielen waarmee uw medewerkers op maat worden geholpen bij de opbouw van hun professionele vaardigheden. Verschillen tussen de actuele situatie en de gewenste situatie worden automatisch in beeld gebracht, waardoor u tijdig passende acties kunt opstarten en uw medewerkers te allen tijde gekwalificeerd zijn.

De voordelen van Edumanager, de software voor cursusadministratie

Met Edumanager kunt u:

  • Persoonsgegevens combineren met opleidingsgegevens
  • Een centrale, digitale cursusadministratie beheren
  • Cursussen plannen en evalueren
  • Uitnodigingen versturen en certificaten genereren
  • Standaard rapportages maken
  • Gekwalificeerde medewerkers inzichtelijk maken
  • Opleidingskosten en tijd beheren

Vanaf 1 juli 2017  komt L&M Software met een heel nieuw Leer Management Systeem (LMS) genaamd LearnLinq? www.learnlinq.com

Meteen doen? Neem contact met ons op via 010 593 94 11 en wij informeren u vrijblijvend over de mogelijkheden van Edumanager, de software voor cursusadministratie.