L&M Software b.v. is een organisatie met een open karakter. Wij staan altijd open voor samenwerking en gaan graag waardevolle partner-relaties aan als dat de dienstverlening naar onze klanten ten goede komt.

Wilt u partner worden? Neem contact met ons op.

Contact_button

Partneroverzicht

pijl SafetyHero

SafetyHero is onze digitale partner in veiligheidstrainingen. Zij bieden digitale leeroplossingen aan voor zelfstandigen, midden- en kleinbedrijven (MKB) en grote organisaties. Denk aan trainingen als BHV Basis, Hoogwerker en VCA Basis cursus.  SafetyHero vind namelijk dat iedereen in de bouw die met veiligheid te maken heeft, moet kunnen beschikken over betaalbare leeroplossingen omtrent veiligheidsbewustzijn, het borgen van kennis en behalen van certificering en examens.

pijl Premium Partner van LMS E-learning Ilias
73o7zh5p L&M Software b.v. is Premium Member van de Ilias Society. Korte lijnen lopen tussen de L&M Software b.v. ontwikkelaars en de Ilias ontwikkelaars in Duitsland. Als preferred supplier kan L&M Software b.v. invloed uitoefenen op de ontwikkeling van het Ilias.

 

pijl Goodhabitz Online trainingen
GoodHabitz heeft een breed aanbod aan online trainingen. GoodHabitz Online TrainingenVan Office tot persoonlijke effectiviteit. Van social media tot conflicthantering. Onmisbaar voor de medewerker van nu!

pijl AFAS Partner
afAS LOGO L&M Software b.v. is productpartner van AFAS en heeft met de AFAS Profit Connector een gecertificeerde interface tussen AFAS Profit en Edumanager gerealiseerd. Deze connector waarborgt de kwaliteit van de NAW- en organisatiegegevens in Edumanager en garandeert een waarheidgetrouwe output.

pijl Unit4
Unit 4 Softwareleverancier UNIT4 Gezondheidszorg is een intensieve samenwerking aangegaan met L&M Software b.v., marktleider op het gebied van systemen voor opleidingsmanagement en e-learning.UNIT4 zal Ilias gebruiken om e-learning aan klanten te leveren die gebruik maken van de software van UNIT4.

 

pijl TEM online
Goed opgeleid en gekwalificeerd personeel is een waardevol bezit voor een organisatie. Het is dan ook van groot belang inzicht te hebben in de trainingsbehoefte en om over voldoende mankracht te beschikken bij de uitvoering van uw trainings- en opleidingsbeleid. Voor de ondersteuning hierbij heeft u aan Training Event Management B.V. (TEM) een betrokken, professionele en ervaren partner.