Leerplatform
14 juni 2019  

Zijn onlinetrainingen een garantie voor meer veiligheid? Ja! LearnLinq biedt een complete bibliotheek met veiligheidstrainingen aan. Een uitstekende oplossing voor het trainingsvraagstuk in veel organisaties. Het benutten van deze onlinetrainingen brengt diverse voordelen met zich mee. Vier voordelen van het benutten van de veiligheidstrainingen.

Direct een compleet leerplatform
Door een bibliotheek aan te bieden, samen met LearnLinq, kan je direct gebruikmaken van de leeromgeving. Waar voorheen nog een voortraject plaatsvond, hoeft dat nu niet meer. Er hoeft niet meer bij externe leveranciers te worden gezocht naar geschikte E-learnings. De tijd die dit oplevert kan goed worden benut voor andere zaken. Denk bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van eigen trainingen via een auteurstool. Hierdoor is de startfase een stuk sneller en minder complex.

Snel meer veiligheid op de werkvloer
Na de aanschaf van LearnLinq kunnen medewerkers direct starten met het volgen van de leukste trainingen. Denk hierbij aan veiligheidstrainingen als BHV, VCA en EHBO. Onmisbare trainingen voor een veilige organisatie. Op het moment dat je een LMS aanschaft, duurt het vaak een kleine periode voordat medewerkers kunnen beginnen met leren. Dankzij de gevulde bibliotheek kunnen medewerkers direct starten met leren. Direct een veilige werkomgeving via LearnLinq!

Goede voorbereiding op de praktijk
Naast dat de E-learnings veiligheid belangrijk zijn om te maken, biedt het ook een goede voorbereiding op praktijktrainingen. LearnLinq biedt binnenkort diverse blended leertrajecten aan via de partner SafetyHero.De trainingen die worden geleverd zijn goed afgestemd op de praktijksessies van deze partner. Een leuke manier om kennis en vaardigheden op te doen in een uitdagend leertraject. Daarnaast kunnen deze trajecten volledig worden ingepland binnen LearnLinq. Hierdoor vormt LearnLinq dus een complete leeroplossing voor iedere organisatie.

SafetyHero veiligheidstrainingen

Een extra hoog leerrendement
Naast de diverse veiligheidstrainingen biedt LearnLinq binnenkort ook microlearnings aan. Deze microlearnings gaan over de eerder gemaakte veiligheidstrainingen. Dit zijn korte digitale prikkels van maximaal tien minuten. Via deze prikkels wordt belangrijke kennis herhaald. Hierdoor wordt veiligheid extra gewaarborgd binnen jouw leerorganisatie.

Het benutten van de LearnLinq veiligheidsbibliotheek levert naast een versnelde leeroplossing ook waardevolle kennis en vaardigheden voor in de praktijk. Onmisbaar binnen een veilige leerorganisatie. Interessant? Neem contact op of vraag een free trial aan.