Leerplatform
14 februari 2019  

Een LearnLinq leeromgeving compleet in jouw eigen look en feel. Klinkt goed, toch? Vanaf nu is het mogelijk! In de laatste release update zijn er een aantal belangrijke elementen toegevoegd. Deze maken de uitstraling van LearnLinq helemaal passend bij jouw bedrijf. Een handige optie voor iedere organisatie.

Leerplatform

Leuk, maar dat zal vast veel tijd kosten… Nee! Binnen enkele minuten tover je jouw leeromgeving om tot een platform dat perfect past bij de bedrijfsuitstraling. Vooraf heb je alleen een logo, een achtergrondafbeelding en de kleurencodes nodig. Vervolgens maak je bij de instellingen een eigen thema en je bent al klaar! LearnLinq past dit thema automatisch toe in de hele software.

Door middel van deze nieuwe mogelijkheid neemt LearnLinq, nog meer dan voorheen, een centrale positie binnen organisaties in. Naast dat het een centraal kennisplein is, wordt het daadwerkelijk onderdeel van de organisatie. Medewerkers herkennen de afbeeldingen en kleurpatronen en wanen zich dus in een eigen bedrijfsomgeving.

Naast een complete eigen huisstijl is er ook meer mogelijk binnen de catalogus. Naast allerlei iconen kan je nu ook mooie afbeeldingen toevoegen. Op deze wijze kan je bij zelf ontwikkelde trainingen een eigen design meegeven. Zo maak je de trainingen nog aantrekkelijker voor jouw cursisten.

Mail huisstijl

Naast dat het leerplatform wordt omgetoverd tot een mooi vormgegeven kennisplein, verandert er meer. Zo zijn bijvoorbeeld de notificaties via e-mail, vanuit LearnLinq, ook helemaal aangepast naar eigen huisstijl. Dit wordt automatisch gegenereerd uit het zelf ontworpen thema. Wederom hoef je hier zelf dus niks extra’s voor te doen. Makkelijk!

LearnLinq is dus in een handomdraai om te zetten naar een compleet eigen leeromgeving. Een update waar al onze klanten direct blij mee waren en zijn. Doordat het zo laagdrempelig is, kan iedereen het maken. Een fijne update, die iets extra’s brengt naast de bekende krachtige functionaliteiten. Benieuwd naar hoe LearnLinq eruit kan zien voor jouw organisatie? Maak een afspraak!