Uw dagelijkse praktijk zonder e-learning en een LMS

Kunnen uw medewerkers hun theorie-examens alleen schriftelijk afleggen? En moet u veel inspanning leveren om elke keer opnieuw klassikale trainingen te organiseren voor onderwerpen die ook heel goed digitaal kunnen worden aangeboden?

Klmsunnen uw medewerkers alleen op kantoor en tijdenskantooruren aan de opbouw van hun kennis werken? En zoekt u daarom naar meer flexibele manieren om hen zelfstandig en in hun eigen tijd hun opleidingsprofielen te laten bijwerken?

Vraagt uw management steeds vaker om meer geautomatiseerde opleidingsmogelijkheden? En moet u de opleidingskosten van uw trainingsafdeling en/of van uw medewerkers verder naar beneden brengen? Dan is een goed digitaal leermanagement systeem(LMS) geen overbodige luxe.

Onze ervaring met e-learning en leermanagement systemen (LMS)

L&M Software bv is specialist in e-learning en leermanagement systemen (LMS). Al ruim tien jaar bieden wij perfecte oplossingen voor e-learning, e-toetsen en flexibel leren. Door de combinatie van een online cursuscatalogus en krachtige tools voor cursusadministratie en opleidingsmanagement zijn wij in staat om uw opleidingskosten en de toegankelijkheid van cursusmateriaal en trainingen te optimaliseren. Niet alleen zorgt de invoering van e-learning voor nieuwe toepassingen en ontwikkelingen, ook zorgen onze ervaren consultants voor een soepele en professionele begeleiding, waardoor u bekende e-learning valkuilen omzeilt, en uw organisatie goed en accuraat op het juiste digitale niveau brengt.

De oplossing

Onze Edumanager software vormt het hart van uw cursusadministratie en opleidingsmanagement proces. In combinatie met onze e-learning omgeving, E-learning LMS Ilias Premium PartnerIlias, en krachtige e-learning tools bent u in staat om uw cursuscatalogus in te richten met klassikale trainingen, e-learning cursussen en vormen van blended learning. U kunt zelfstandig aan de slag, of gebruik maken van kant en klare gestandaardiseerde e-learning content. Binnen een werkdag kunnen wij uw digitale leeromgeving klaarzetten, zodat u direct aan de slag kunt.

De voordelen van E-learning LMS Ilias

De Ilias leeromgeving levert u vele voordelen op. Zo kunt u:

  • Zelfstandig e-learning content maken
  • Uw eigen e-learning leeromgeving opzetten
  • Direct e-learning content inzetten binnen uw online cursuscatalogus
  • Uw medewerkers flexibele en efficiente leermiddelen aanbieden
  • Kosten besparen door een slimme uitrol van e-learning leermiddelen
  • Gebruik maken van video, bestanden delen, chats, fora en blogs

Meteen doen? Neem contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via 010 593 94 11 of een e-mail sturen naar sales@lnm.nl. Wij informeren u graag over de mogelijkheden van E-learning LMS Ilias.

“Wist u dat L&M Software vanaf 1 juli 2017 met een heel nieuw LMS systeem op de markt komt genaamd LearnLinq? www.learnlinq.com