1. Wij gaan verder waar anderen stoppen 

Ruim 20 jaar hebben wij onze software doorontwikkeld waardoor Edumanager al jaren het beste software pakket is voor cursusadministratie, opleidingsmanagement en E-learning. Waar de meeste bedrijven hun software-investeringen verminderen of zelfs volledig stoppen gaat L&M verder om het beste product in de markt te garanderen!

2. Wij hebben praktijkervaring en succesverhalen

Niet alleen in software ontwikkeling zijn wij bedreven. Ook zorgen wij met advies op maat en uitstekende support al meer dan 20 jaar dat elke Edumanager implementatie een succes wordt binnen de afgesproken tijd en het overeengekomen budget.

3. Wij zijn flexibel

Wij werken met flexibele contracten van 1 en 3 jaar waarbij tussentijdse licentiebijstellingen mogelijk zijn. Zo krijgt u altijd de beste deal en betaalt u nooit te veel.

4. De klant staat bij ons centraal

Wij willen niet alleen een perfecte leverancier zijn, maar gaan met onze klanten graag partnership’s aan, zodat de toegevoegde waarde van onze diensten en producten te zo groot mogelijk is.

5. De beste compliancy software

Er is geen betere software voor het bijhouden van kwalificaties en vaardigheden van medewerkers dan Edumanager. Het compliance proces is in Edumanager flexibel en uitgebreid uitgewerkt, zodat wij elke organisatie een passende oplossing kunnen bieden.

6. De beste koppelingen met bestaande pakketten

Wij beschikken over gecertificeerde HR koppelingen met de meest gebruikte HR pakketten, Ook kan Edumanager worden gekoppeld met Ilias, Leerstation Zorg, TCG Academy, PE Online en het BIG register. Eventueel kunnen ook koppelingen op maat worden ontwikkeld.

7. De Edumanager community

Wij organiseren met regelmaat open trainingen en workshops waarbij onze klanten de gelegenheid krijgen om nieuwe kennis op te doen, kennis met elkaar te delen en kennis te maken met andere gebruikers.

8. Gebruiksvriendelijkheid

Onze software is gebruiksvriendelijk voor zowel de beginnende gebruiker als de meer ervaren gebruiker. Met een uitgebreide product help, trainingen door ervaren consultants en een goed bereikbaar Support Center zijn wij u graag van dienst.

9. Support

Wij beschikken over een Support afdeling waarbij wij u zowel telefonisch als digitaal via een klantportaal kunnen helpen.

10. Full service dienstverlener

Wij bieden alle diensten die u nodig heeft om succesvol met Edumanager te kunnen werken.