Uw dagelijkse praktijk zonder e-learning

“Wist u dat L&M Software vanaf 1 juli 2017 met een heel nieuw LMS systeem op de markt komt genaamd LearnLinq? www.learnlinq.com

Moet u bezuinigen op de kosten van uw organisatie? Maar wilt u ook dat uw medewerkers meer tijd aan het inzetten van hun kernkwaliteiten kunnen besteden?
Kunnen uw medewerkers alleen op kantoor en tijdens kantooruren aan de opbouw van hun kennis werken? En zoekt u naar flexibele manieren om hen zelfstandig en in eigen tijd trainingen te laten volgen?
Zoekt u naar manieren om de reiskosten en de reisuren van uw medewerkers terug te dringen? En wilt u meer focus op die handelingen die uw klanten direct ten goede komen?
Dan kan een goed digitaal leermanagement systeem(LMS) u uit de brand helpen.

Onze ervaring met e-learning

L&M Software bv is specialist in e-learning en leermanagement systemen (LMS). Al ruim tien jaar bieden wij perfecte oplossingen voor e-learning, e-toetsen en flexibel leren. Door de unieke combinatie van een online cursuscatalogus en krachtige opleidingsmanagement tools kunnen wij zowel uw opleidingskosten als de toegankelijkheid van uw cursusmateriaal optimaliseren. Niet alleen zorgt de invoering van e-learning voor nieuwe toepassingen en ontwikkelingen, ook zorgen onze ervaren consultants voor een soepele en professionele begeleiding, waardoor u bekende en dure e-learning valkuilen omzeilt en uw organisatie snel op het gewenste digitale niveau zal zijn.

De oplossing

Onze Edumanager software omvat het hart van uw cursusadministratie en opleidingsmanagement proces. In combinatie met onze e-learning omgeving, e-learning LMS Ilias en krachtige e-learning tools bent u in staat om uw medewerkers online aan trainingen en vaardigheden te laten werken. U kunt uw cursuscatalogus online aanbieden en focussen op een vermindering van klassikale trainingen en een vergroting van het aanbod van e-learning en blended learning. Binnen een werkdag zetten wij uw digitale leeromgeving klaar. U kunt direct aan de slag.

De voordelen van E-learning LMS Ilias:

Met de Ilias leeromgeving behaalt u meteen de volgende voordelen:

  • Direct kant-en-klare e-learning in een online cursuscatalogus aanbieden
  • Uw eigen e-learning leeromgeving opzetten en online aan uw medewerkers aanbieden
  • Uw medewerkers op elk gewenst moment, op elke gewenste locatie en op elk gewenst apparaat aan hun kennis en vaardigheden laten werken
  • Uw medewerkers flexibele en efficiënte leermiddelen aanbieden zodat zij niet meer naar trainingslocaties of kantoor hoeven te reizen
  • Uw medewerkers laten focussen op de inzet van hun kernkwaliteiten, zodat uw klanten beter geholpen worden
  • Zelfstandig e-learning content maken die op maat gesneden is voor uw organisatie

Het besparen van kosten door een slimme uitrol van e-learning leermiddelen

Meteen doen?

Neem contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via 010 593 94 11 of een e-mail sturen naar sales@lnm.nl. Wij informeren u graag over de mogelijkheden van E-learning LMS Ilias.