Opleidingssoftware en E-learning in overige branches

Voor iedere organisatie is goed en bekwaam personeel onontbeerlijk. Vaak moet bekwaamheid aantoonbaar zijn, en is continue toetsing noodzakelijk. Het Edumanager platform speelt in deze dynamische krachtenvelden een belangrijke rol als totaalopOverige_brancheslossing voor cursusadministratie en opleidingsmanagement.

Hoewel L&M Software b.v. in bepaalde branches marktleider en bovengemiddeld vertegenwoordigd is, zoals de Zorg en de Overheid, betekent dat niet dat Edumanager in overige branches niet van toegevoegde waarde kan zijn. Integendeel, ook in de hotelsector, het beveiligingswezen, de AGF sector en de transportbranche wordt Edumanagersuccesvol
ingezet.

Wilt u…

  • Uw medewerkers efficiënt en gestructureerd opleiden?
  • Weten of uw werknemers aantoonbaar bekwaam zijn?
  • Uw cursusadministratie digitaliseren?
  • De studie-activiteiten van uw medewerkers online volgen?
  • Uw planning en budget beheren?
  • E-learning cursussen integreren in uw cursusaanbod?

Wanneer dit vragen zijn die binnen uw organisatie spelen, dan is Edumanager de oplossing.

pijl Informatie procesindustrie

Als organisatie in de proces- en/of de petrochemische industrie hecht u waarde aan de kwaliteiten en vaardigheden van uw medewerkers. U organiseert een breed scala aan opleidingen en trainingen, zodat zij aantoonbaar bekwaam blijven. Met Edumanager kunt u tijdig anticiperen op nieuwe opleidingsontwikkelingen en ontstaat een perfecte match tussen organisatiedoelstellingen en de capaciteiten van uw medewerkers

pijl Referentie – Rinus Poppelaars, Sr. Learning & Development Officer bij BP Raffinaderij:

BP
“BP Raffinaderij Rotterdam verwerkt dagelijks 400.000 vaten aardolie en produceert jaarlijks 19 miljoen ton vaten. Een uitgebreid pakket aan half- en eindfabricaten wordt geleverd aan o.a. Nederland, Duitsland, België, Luxemburg, Zwitserland, Italië, Engeland en de Verenigde Staten. Bij BP werken mensen in een open, professionele en collegiale cultuur. Medewerkers zijn leergierig, resultaatgericht en willen hun kennis en ervaring graag delen met collega’s. Wij steken graag de handen uit de mouwen om dingen snel en goed voor elkaar te krijgen.

In het verleden zijn wij gestart met de evaluatiemodule van Edumanager Backoffice, zodat wij onze trainingen na afloop konden evalueren. Inmiddels gebruiken we Edumanager Backoffice voor onze volledig cursusadministatie en Edumanager Frontoffice voor het plannen, organiseren, evalueren en beheren van al onze opleidings- en trainingsactiviteiten.

Het opstellen van kwaliteitsanalyses is één van de sterke punten van Edumanager. En de koppeling met ons SAP HR-systeem zorgt dat de organisatie- en NAW-gegevens in Edumanager altijd actueel zijn.”

pijl Referentie – Peter Heerschap, Directeur Training Event Management BV:

“Training Event Management BV (TEM) is een betrokken, professionele en ervaren partner die gerenommeerde organisaties in de proces- en de petrochemische industrie ontzorgt. Dit doen we door een brede verscheidenheid aan opleidings- en trainingstaken en – werkzaamheden uit handen te nemen. TEM gebruikt Edumanager om opleidings- en trainingsevents voor haar klanten te plannen, te organiseren en te evalueren. Zo heeft Deltalinqs een partnership met TEM gesloten, om met inzet van Edumanager het Deltalinqs Trainingen Loket (DTL) te bemensen. Het DTL organiseert trainingen voor de proces- en de petrochemie in Rotterdam Botlek/Europoort. In Terneuzen werken Vlaanderen en Nederland samen in BioBase Europe. Hier is een “state of the art” onderzoeks- en trainingscentrum gebouwd. Zo hoopt men de economische groei, innovatiecapaciteit en duurzame ontwikkeling in de regio te versnellen. TEM bemenst ook dit trainingscentrum en maakt daarbij gebruik van Edumanager in combinatie met Ilias.”

pijl Referentie – Robert Kok, Opleidingsfunctionaris bij Odfjell Terminals (Rotterdam) BV:

Odfjell “Odfjell Terminals Rotterdam BV – OTR – is één van de grootste opslagterminals in Europa. Het tankpark bestaat uit 300 tanks, die qua afmeting variëren van 735 tot 40.000 cbm. De terminal heeft 12 steigers voor (diepzee) tankers, en daarnaast handling platforms voor het rail- en wegvervoer. OTR hecht veel waarde aan het inzichtelijk maken en houden van de kwaliteiten van haar medewerkers.

Al in 1990 werd besloten om met Edumanager – toen nog een DOS-versie – te beginnen. Inmiddels gebruiken we Edumanager op verschillende vlakken, en kunnen we uitvoerige kwaliteitsanalyses maken. Zo weten we bijvoorbeeld direct wanneer behoefte (of noodzaak) ontstaat aan een leerinterventie, zowel op kleine schaal als organisatiebreed.

Edumanager is gekoppeld aan ons SAP HR systeem. Zo blijven de organisatie- en NAW-gegevens te allen tijde up-to-date. en hoeven we ons geen zorgen te maken over data inconsistentie.”

pijl Meer informatie?
Heeft u interesse in een vrijblijvende introductie? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag onze visie op opleidingsprocessen en over de mogelijkheden om Edumanager binnen uw organisatie in te bedden.

Brochure_aanvragen_button