Edumanager en of E-learning binnen de overheid

Ook binnen de overheid is L&M Software b.v. vertegenwoordigd. Bij gemeenten, provincies, ministeries en bij organisaties die als semi-overheid worden gezien wordt Edumanager ingezet als totaaloplossing voor het ondersteunen van opleidingsbeleid.Overheid

Onder onze klanten mogen we o.a. de gemeenten Vlaardingen en Enschede rekenen. Ook de gemeente Amsterdam heeft voor haar Handhavingsacademie  voor Edumanager gekozen. De Handhavingsacademie coördineert opleidingen voor handhavers voor de gevel (openbare ruimte), achter de gevel (fysieke omgeving), leerplichtambtenaren, vergunningverleners en (operationeel) leidinggevenden.

Ook ministeriële instellingen kozen vol overtuiging voor Edumanager, zoals de Nederlandse Voedsel & Waren Autoriteit (VMA). De VWA heeft inmiddels, na enkele jaren succesvol met Edumanager Backoffice te hebben gewerkt, haar werkomgeving uitgebreid met Edumanager Frontoffice en de Ilias leeromgeving.

NVWA                     GemAmsterdam                   GemVlaardingen

pijl Meer informatie?
Heeft u interesse in een vrijblijvende introductie? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag onze visie op opleidingsprocessen en wat wij voor u kunnen betekenen.

Brochure_aanvragen_button